Rabble testar: Bästa hörlurarna: On-ear

bästa hörlurarna

De bästa hörlurarna: On-ear

Nu är det dags igen! Förra gången testade vi in-ear hörlurar men inget test är komplett utan att man testar on-ear lurar också! Liksom förra testet (som ni hittar här) är målet med testet att kröna de bästa hörlurarna som ger dig valuta för pengarna. Vi tittar på kvaliteten på hörlurarna utifrån design och ljud.

 

AKG K518 DJ(5 av 5 poäng)

AKG K518 är ett par DJ-lurar som håller en väldigt låg prisklass för vad de erbjuder. Med ett kraftfullt ljud, distinkt bas och bra presentation av resten av ljudbilden är det närmast ett under att det håller sig 500-lappen. Med en stilren svart och samtidigt högkvalitativ design samt omslutande kåpor med brusreducerande egenskaper är du i din egen värld när du helst vill det. För oss på Rabble var AKG K518 de bästa hörlurarna samtliga på kontoret skulle kunna tänka sig öppna plånboken för.

bästa hörlurarna

bästa hörlurarna: on-ear

 

Bäst pris hos Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin

Koss Portapro (4 av 5 poäng)

Koss Portapro-lurarna är ett par klassiker som har varit med över ett decenium men håller fortfarande måttet. Det är ingen slump att Koss erbjuder livstidsgaranti på dessa lurar som antagligen kommer vara kvar i ytterligare 10 år. Prislappen ligger på ungefär dryga 200-lappen vilket är precis vad de är värda. Ljudet är bra men inte bäst, och designen är plastig och känns väldigt omtåliga. Att ha dem på sig är ingen livsförändrande upplevelse men de sitter där de ska utan att skava och passar att ha på sig på joggingrundan såväl som på bussen. Koss Portapro är ett bra budget alternativ som är värda sin prislapp.

bästa hörlurarna bästa hörlurarna

Bäst pris hos Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin

 

Sennheiser Momentum On-ear (4 av 5 poäng)

Sennheiser momentums in-ear lurar dök upp i vårt test och det tyska företaget är värda en plats på denna lista också med en av sina on-earmodeller. Sennheisers lurar är de dyraste lurarna i testet på knappa 1500 kronor men erbjuder samtidigt kvalitet för vartenda öre. Med Momentum On-Ear visar man tydligt att man inte behöver välja mellan, trendig design och ljudkvalitet. Ljudet är väldigt bra med en välbalanserad ljudbild. Trots sin bas som håller hög nivå döljer den inte ljusare toner. Designen är välgenomtänkt och stilren och finns i flertalet färger. Lurarna är bekväma men kan bli lite varma, vilket 300 dagar om året inte är något negativt. Vi gillar Seenheiser Momentum On-Ear och sammanfattar med att rekommendera de bästa hörlurarna till dig som har en lite större budget att röra dig med.

bästa hörlurarna

 

bästa hörlurarna

Bäst pris hos Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin