Rabble testar: bästa hörlurarna: in-ear

rabble testar

Har standardhörlurarna som du fått med telefonen gett upp och kanske är du sugen på ett par nya lurar med bra ljud och stil?  För att göra valet lite enklare för dig har vi på Rabble här ett test för att kröna de bästa hörlurarna inom kategorin in-ear.

Sennheiser Momentum (4 av 5 poäng)

Sennheiser är kända som ett företag som levererar kvalitetsljud till et bra pris. Hörlurarna från Sennheiser har alltid följt en väldigt klassisk och funktionell design ända till Momentumserien lanserades. Nu är det dags för den nyaste medlemmen i Momentumfamiljen att stiga fram: Momentum In-Ear. Det är ett med ett lätt väldesignat hölje i plast som dessa hörlurar gör sig påminda, men trots materialvalet och den lätta vikten utstrålar den nya Momentummedlemmen kvalitet. Sennheiser har tagit fram ett ljud med kraftfull bas som får elektronisk musik att låta suveränt. Trots den högkvalitativa basen tappar hörlurarna lite på diskantfronten så om du är intresserad av akustisk musik, jazz eller liknande är det här inte rätt lurar för dig. Trots att de inte passar sig som allroundlurar har Sennheiser skapat ett par bra hörlurar för dig som lyssnar på musik med lite mera gung i basen.

ranking Rabble testar 4 av 5
bästa hörlurarna: in ear

Bästa pris på Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin

Sony EX650AP (5 av 5 poäng) – de bästa hörlurarna

Sonys gyllene lurar passar allroundlyssnaren. Om du är ute ett par stilrena högkvalitativa hörlurar som du kan lyssna på flertalet olika genrer med kan Sonys EX650AP vara något för dig. Till att börja med är designen mycket tilltalande med mässingshöljet som ger en känsla av tyngd och kvalitet samtidigt som den ger Sonylurarna sin karaktäristiska gyllene färg. Sony har dessutom lyckats tillverka ett av de mest bekväma lurarna vi på Rabble har haft äran att testa. Ljudet ger dig mycket valuta för pengarna. Hörlurna är lika bra i återgivningen på bas och diskant som de är bekväma. Med en prislapp på dryga 500-lappen känns det som man har gjort ett riktigt kap. Den enda riktiga nackdelen med dessa hörlurar är att det inte finns någon volymknapp på sladden vilket kan kännas lite utdaterat. Bristen på volymknappar drar dock inte ner betyget på Sony EX650AP som är de bästa hörlurarna hos oss.

ranking Rabble testar 5 av 5 bästa hörlurarna: in ear

Bäst pris hos Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin

Creative EP-630 (4 av 5 poäng)

För dig som är ute efter bra hörlurar men i en lite lägre prisklass så är Creative EP-630 något för dig. Creative har lyckats göra ett par klassiska hörlurar som håller en förvånansvärt hög kvalitet. För pengarna man betalar för man en klassisk design på ett par hörlurar som sitter fantastiskt i dina öron. Till skillnad från många andra hörlurar på marknaden sätter sig dessa lurar sig i örongången som en öronpropp, denna funktionen är till fördel av två olika anledningar. Dels skärmar du av dig från allt oväsen utifrån vilket gör att ljudet blir så mycket bättre trots att Creativelurarna är av klass: budget. Den andra fördelen är att hörlurarna sitter kvar i öronen till och med under en snabb löprunda. Ljudet över lag av bra kvalitet och funkar till den mesta musiken men håller en klart en lägre nivå en sina dyrare rivaler. Med allt detta sagt är det de bästa in-ear hurlurarna för dig med en begränsad budget men som ändå vill ha en kvalitet som inte är att fnysa åt, de är de bästa hörlurarna för någon med en mindre budget.

ranking Rabble testar 4 av 5

 

bästa hörlurarna: in ear

Bäst pris hos Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin

SoundMAGIC E-10 (3 av 5 poäng)

SoundMAGIC är en av de nyaste aktörerna på marknaden men har vunnit flera priser för sin design och ljud under åren de varit med. Deras E-10lurar är inte helt dumma de heller. I gränslandet mellan budget- och mellanprisklass regerar de ohämmat. Med snygg klassisk design och bra ljud är det helt klart ett par bra hörlurar. Däremot bleknar de lite mot Creatives lurar (se ovan) som är snäppet vassare och samtidigt billigare. I ett val mellan dessa två lurar är det såklart personlig preferens som spelar stor roll. Vi på Rabble blev dock inte så imponerade av Soundmagics lurar vilket är oturligt då de är bra in-ear hörlurar. Sammanfattning: bra hörlurar men inte värda den extra hundralappen över Creatives kalaserbjudande.

ranking Rabble testar 3 av 5

bästa hörlurarna: in ear

Bäst pris hos Dustin

Aktuella rabattkoder hos Dustin