Rabble expanderar!

Vi söker mediasäljare!

Grundtanken när vi startade Rabble var att på ett enkelt sätt hjälpa företag att hitta nya kunder och nå ut med fantastiska erbjudanden som gav kunderna en möjlighet att prova på det företaget har att erbjuda till ett kraftigt rabatterat pris. Vi såg ett stort problem i miljöbovar som svepet och liknande reklamblad i folks brevlådor. Onödig pappersproduktion, ingen mätbarhet och svårt att nå ut med budskapet var problem vi ville råda bot på.

Vi skapade Rabble. En mobil marknadsföringskanal som fokuserar på att sammankoppla företag och kunder i rätt tid och på rätt plats och som skapar ett värde för kunden. Genom mobilens GPS känner Rabble av vart användaren befinner sig och listar erbjudanden från våra annonsörer efter närhet. Ett erbjudande i Rabble kan vara allt från en lyxmiddag för två till halva priset till ett gratis smycke på Vero Moda.

Sedan starten i juli har det nu gått sju månader och det som till en början var några unga killar utan något startkapital har nu växt till ett väletablerat och fungerande företag med tusentals aktiva användare.  Idag är vi flera personer som jobbar med Rabble och merparten består av mediasäljare som ser till att våra användare får ännu fler spännande erbjudanden att prova på.

Vi vill nu fortsätta att expandera och söker mediasäljare primärt i Stockholm men även ute i landet. Tjänsten kräver en säljare med starkt engagemang, driv och tro på Rabble.

Vi anställer löpande. Skicka in din ansökan ASAP till sales@rabble.se