Annonsera i mobilen – årets viktigaste handling

Vi sammanfattar några av årets viktigaste mobila och digitala insikter när det gäller mobil marknadsföring och annonsering i mobilen. Att annonsera i mobilen är en av de enklaste och viktigaste handlingar du kan göra för att inte fastna i slentrianmässig annonsering (TV och print). Att annonsera i mobilen ger dig både mer flexibilitet och hjälper dig att nå en mer relevant målgrupp.

Varför annonsera i mobilen?

1. Mobilt surfande växer snabbare än internetanvändandet som helhet. 2,1 miljarder människor genom mobilen, vilket är en ökning på 23 procent jämfört med 2014. Mobil marknadsföring är definitivt rätt i år!

2. Den mobila datatrafiken har ökat med 69 procent jämfört med förra året, och spås öka ännu mer.

3.  Annonsering i mobilen är billigare och enklare än många andra kanaler. Ofta betalar du för antal klick eller har en viss budget som ger dig de klick du betalat för, för att du inte ska känna dig lurad. Du vet vad du får, helt enkelt!

annonsera i mobilen

4. Flexibiliteten är större när du har möjlighet att annonsera i mobilen. Du kan exempelvis få ut daglig statistik samt uppdatera en kampanj i realtid. Om det skulle råka bli en felstavning eller om du vill förlänga din kampanj så är det inga problem. I mobilen går det att ordna på mindre än 1 minut eftersom allt administrativt sköts digitalt. Så här borde det alltid funka, om du frågar oss på Rabble 😉

5. Möt konsumenten i vardagen
Att synas online och mobilt är större än nånsin under 2015. Möt konsumenten i mobilen, vilket känns mycket mer relevant än desktop, om man som konsument går på stan och har nära till butik. Mobilen finns alltid med, var konsumenten än befinner sig. Visste du att 65% av alla nyhetsbrev och marknadskommunicerade emails öppnas i just mobilen? 61,1% av våra egna nyhetsutskick öppnas faktiskt i mobilen, en siffra som ökat markant under senaste året.

Är du intresserad av att se vår prislista för att annonsera i mobilen eller få mer information om hur ert företag skulle kunna se ut i Rabble? Maila oss på accounts@rabble.se!

Läs mer:
Adweek – These Are the Digital Trends Everyone in Tech and Advertising Needs to Know
Rabble – Mobil marknadsföring 2015
Resumé – 11 viktigaste digitala och mobila insikterna

 

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone