Alisa ger sina bästa Granit-tips

Idag gästbloggar Alisa hos oss om sitt bästa rabble-erbjudande: Granit. Alisa är 27 år, bosatt i Stockholm och jobbar inom ett kreditkortsföretag som Governance Specialist. Intressena är sonen, hundarna, vänner, Apple (iPhone, iPad & MacbookPro), matlagning (GI), heminredning, träning, skönhet, mode & sociala medier (Instagram, Twitter m.m.). Enjoy!

För er som inte känner till det är Granit ett företag som funnit sedan 1997. I butiken finner man inte bara förvaring som var konceptet från början utan även porslin, glas, artiklar för badrum och kök, kryddor, textilier och kontorsvaror. Designen är väldigt enkel, stilren och passar i alla hem, i alla rum och för alla smaker. Förutom att allt är väldigt fint till utseendet så är det både prisvärt och med hög kvalité.

Har ni föresten någonsin besökt en av Granits butiker? Om inte, så är bara det en upplevelse i sig. Butikerna är inredda i deras produkter, de har växter, färska örter, doftljus, musik och mycket annat. Det är svårt att komma ut därifrån oinspirerad. Så jag rekommenderar er att ladda ned Rabble appen och ta er till er närmaste Granit butik och tillåta er fyllas av inspiration och harmoni.

rabble erbjudande mobilt

Här ovan och här under har jag tillåtit mig inspireras av deras utbud via webben. Jag gillar stilen som ”bas” för min inredning, den tillåter en att tillsätta all form av detalj för att skapa ens speciella stil. Griffelstickers med veckodagarna är ett måste för mig och kommer att beställas omgående. Att ha denna i hallen känns som en självklarhet. Där kan familjen skriva upp saker att komma ihåg, kärleksfulla hälsningar eller annat skoj. De smarta förvaringsboxarna att hänga på väggen är smarta för räkningar eller annan reklam av värde. Sådant som sedan ska återvinnas, kan den stora svarta lådan samla ihop. Mattan har ett fantastisk mönster, som piffar upp en annars smått tråkig hall  Slingan med risbollarna är en självklarhet i balkongen i sommar, mysfaktorn på hög nivå. Vågar man sig på att odla finns det en hel del fina och praktiska saker att hitta.

granit erbjudande

Rabble har tillsammans med Granit just nu ett fantastiskt erbjudande. Vid köp över 500 kronor får man 20% på hela köpet. Detta gäller i hela 13 olika butiker runt om i landet.

/Alisa Gonzales – bloggar på http://alisagonzalez.se

Vi tackar Alisa för gästbloggandet! Här kan ni hitta rabble-erbjudandet hos Granit som gäller för 20% på hela köpet.