Tre av vårens nyckeltrender

Under 4 dagar kommer vi att låta 4 av våra rabble-ambassadörer att gästblogga för oss. Den bloggare som får flest likes längst ner i sitt blogginlägg de första 24h vinner ett presentkort, så rösta på din favorit genom att ge en like längst ned.

 

Gästblogg2_Agnes

Hej alla läsare!

Först tänkte jag bara introducera mig själv i en sekund eller två. Jag är en 17åring som bor precis utanför Kalmar. Jag går under namnet Agnes och på min blogg följer du mig i min vardag. Jag skriver om mitt modeintresse, åsikter, träning, shopping, vänner, inspiration och mycket mycket mer.

Jag är ambassadör för Rabble, lätt det roligaste samarbete jag fått tack vare min blogg. Jag är väl lite av en mobilnörd, så när jag är inne i stan tar jag alltid upp Rabble-appen och trycker på “I närheten”. Då kommer alla erbjudanden upp som är nära mig, och enklare blir det väl inte att spara lite pengar? När jag är inne på datorn, klickar jag mig till rabble.se och sedan “Rabattkoder Online”, för att hitta erbjudanden från nätbutiker, t.e.x en Nelly rabattkod.

Jag tycker att det är väldigt smidigt att klicka hem kläder, därför gör jag det ganska ofta, och min favoritbutik är Nelly.com. Nu tänkte jag visa er tre av vårens nyckeltrender, och ni kommer inte att bli besvikna, för denna våren levererar snygga trender efter snygga trender. Kläderna på bilderna kommer från Nelly.

BILDETT.png

V-ringat är helrätt i år, och med denna snygga tröja kan du lätt få till en sportig look. Trasiga jeans eller en kjol tillsammans med ett par slip-ons, och du är topnotch. HÄR finns tröjan!

BILDTVA.png

Denna trend tar oss right back to the 80s, och hur snyggt var inte modet på den tiden? Till fest matchar du snyggast med en kjol i valfri längd, och till vardags med ett par byxor samt en cardigan. HÄR finner du toppen!

BILDTRE.pngEn beige trenchcoat att bära alla tider på dygnet vid alla olika tillfällen, detta är min favorittrend i vår. Knäpp jackans knappar och knut midjebandet om du vill satsa på en classy look, eller bara häng jackan över axlarna för att se allmänt sassy ut. HÄR hittar du trenchen från Nelly! 

Hoppas detta har varit till bra hjälp för er! Kram Agnes – bloggar på www.nouw.com/erikssonagnes

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone

P.S. Rösta på inlägget genom att klicka på ”Like” här nedan. Imorgon kommer ett nytt gästblogginlägg upp här, så kika in då också!