Bra kreditkort att använda utomlands

När du har planer på att resa utomlands är det viktigt att du hittar ett bra kreditkort. I detta inlägg följer en kort sammanställning över vad du bör tänka på när du betalar med kreditkort utomlands.

Det finns flera anledningar till att du bör ha ett kreditkort både när du bokar resan och även när du är utomlands. Ett bra kreditkort har:

 • Reseförsäkring när du köper din resa med kortet. En sådan reseförsäkring kan vara kompletterande till din hemförsäkring och hjälper dig som ett extra skydd utöver hemförsäkringen. Det finns många skillnader mellan olika kort så se till att du jämför kreditkort med vår kortguide innan du bestämmer dig för ett kort.
 • 0% i valutapåslag. Ett bra kreditkort har också fördelen att du slipper att betala valutapåslag. Alltså den procentsats som många vanliga bankkort adderar till summan du köper för utomlands. Denna avgift bör vara 0%, som t.ex. Collector Easyliving har. Detta är därför ett bra kreditkort att använda utomlands.
 • Inga uttagsavgifter utomlands. När du tar ut pengar i en bankomat när du är på semester så varierar sättet bankerna tar betalt på, beroende på vilket kort som används. Banken tar en procentsats mellan två och fyra procent på beloppet som du tar ut. Räntan får du redovisad på kommande kontoutdrag.

Om du vill veta mer om olika kreditkort så är du välkommen att kika in Rabbles kortguide – en jämförelse av kreditkort!

 

bra kreditkort

Kreditkort – Bra eller dåligt?

Att betala med kreditkort idag är en av de vanligaste betalningsmetoderna just för att det är så enkelt att köpa saker och ting, så länge de faller inom ens egna kreditgräns. Men trots de attraktiva fördelarna som kreditkort tillför så finns det såklart en del nackdelar med en kreditbetalning. Nu så ska vi ta en närmare titt på vad som faktiskt är bra och dåligt med att använda sig av kreditkort när det gäller betalningar.

Vad är det som är bra med kreditkort?

 • Man tjänar bonus med de flesta kreditkort, alltså får man pengar tillbaka!
 • Man får oftast en bra reseförsäkring med ett kreditkort. Om något händer på en resa (t.ex. ett försenat flyg eller försvunnen väska) är det absolut en viktig fördel.
 • Man får en chans att betala för någonting senare eller dela upp en betalning i flera delar. Detta kan vara fördelaktigt om man vet att man kommer få in pengar inom en viss tid och kommer kunna betala av skulden.
 • Man behöver inte tänka på att ha med sitt kontokort om man ska ut och köpa en produkt eller en tjänst. Naturligtvis är det alltid en bra idé att ha med sitt vanliga kontokort ifall saker och ting skulle gå snett, men ett kreditkort gör det inte lika stressfullt om man glömmer kontokortet exempelvis.
 • Om du faktiskt känner att en viss produkt eller tjänst skulle göra dig till en gladare person, men att du inte har pengarna i fickan i just denna stund, så kan ett kreditkort vara en enkel och snabb lösning.
 • Om din bank kan erbjuda dig ett kreditkort så finns det en chans att de kan erbjuda en rabatt på räntan eller andra kostnader som du ändå måste betala.

Vad är det som är dåligt med kreditkort?

 • Du ökar riskerna att inte få kredit eller lån i framtiden om du missköter dina betalningar på kreditkortet.
 • Du kan få betala extra avgifter såsom startavgifter, årsavgifter, ränta och andra kostnader som man hade kunnat undvika utan kreditkort.

Fördelarna väger absolut upp till nackdelarna med kreditkort. Hitta vår jämförelse av kreditkort här.

Hur du hittar rabattkoder online – Guide

Att shopping online med en rabattkod väljs framför att fysiskt gå in en butik beror vanligtvis främst på 3 anledningar:

 1. Billigare priser
 2. Större utbud
 3. Bekvämare shopping

Dessa anledningar verkar vara relativt välgrundade och rättvisa anledningar till att handla online, eller hur? Men i och med att det blivit en sådan stor grej att shoppa online har även marknaden förändrats väldigt mycket och priserna har ökat.

Det är egentligen simpel marknadsevolution, ju större efterfrågan är desto högre blir priserna. Därav uppfinningen, eller snarare idén, av rabattkoder för att sänka priserna och att locka konsumenter att handla. Det låter väl som en bra idé? Det är dessutom enkelt att använda dem, men det kan vara svårt att faktiskt hitta giltiga och relevanta rabattkoder. Därför har vi skapat en enkel guide om hur du som konsument kan finna rätt rabattkoder, oavsett vad du ska handla. Fortsätt läsa för att får reda på hur!

Hur du enkelt hittar rabattkoder

För att göra denna guide så enkel som möjligt kommer vi att använda oss utav exemplet ”damskor”. Detta för att måla upp en bild av hur du kan gå tillväga, oavsett vad du söker efter.

Det enklaste sättet att visa hur du finner rabattkoder är genom en steg-för-steg process som vi går igenom nedan.

1. Börja med att gå in på rabble.se/rabattkoder

2. Sök efter valfri butik direkt i sökfältet eller spana in Hett eller Topp-20, där de allra populäraste rabattkoderna och dealsen ligger.

3. När du hittat en rabatt du vill bruka så kan du enkelt klicka på Till kampanj eller Visa rabattkod för att direkt få upp koden och hemsidan du vill shoppa från i en ny flik.

Detta fungerar genom att företag erbjuder ägaren av en stor webbplats rabattkoder som en gåva till ägarens kunder, för att de ska fortsätta komma tillbaka till ägarens hemsida. Du som konsument blir glad över rabattkoderna och köper då från företagets hemsida.

Denna metod fungerar på 90 % alla marknader online. Så leta helt enkelt upp stora hemsidor och genomsök dem efter rabattkoder eller för att bli medlem. Svårare än så behöver det inte vara!

rabattkoder

Guide till de bästa kreditkorten 2016

När det gäller kreditkort och andra liknande metoder för betalning så vill man alltid ha så bra villkor och så billiga priser som möjligt. Många av dagens stora företag erbjuder kreditlösningar på betalningar i form av kreditkort, vilket är bra till en viss del. Men alla villkor är inte bra om man jämför företagen med varandra.

Vi har därför listat de bästa kreditkorten, som du i dagsläget kan skaffa, med de bästa villkoren och lägsta räntepriserna. Detta för att du som konsument ska kunna känna dig nöjd och trygg med de val du gör.

Kreditkortets nytta

Kreditkort kan vara till nytta om du behöver en vara eller tjänst brådskande, men inte har pengarna till det just för stunden men kommer ha inom en nära framtid. Eller om du av olika anledningar vill köpa något på kredit för att få fördelar i form av reseförsäkringar och tjäna in bonus. Om du handlar på kredit så ska du vara säker på att du kan betala i slutändan, glöm inte det!

De bästa kreditkorten idag

Betal- & Kreditkort Mastercard Swedbank: Swedbank, vilket är en av Sveriges äldsta banker, erbjuder ett av de mer attraktiva kreditkorten i dagsläget. Med en årsavgift på 195 kronor och en räntesats på 10,45 % så ges en bra prisgrund som ofta inte flyger iväg om kortet används på rätt sätt. Det finns möjlighet att ansöka om en kredit på mellan 10 000 kronor och 60 000 kronor. Med detta kort ges även möjligheten till en räntefri betalningsplan på 55 dagar och en hel del tillägg som reseförsäkring och en förlängd garanti.

Ikano Kort: Ikano, vilket är en av de större sparbankerna i Sverige, erbjuder sina kunder ett kreditkort som inte har någon helårsavgift alls, dock med en högre räntesats än Swedbank som landar på 13,20 %. Dock erbjuder Ikano Bank sina kreditkunder något annat som kan intressera nästan vem som helst, nämligen upp till 30 % rabatt i de flesta av Sveriges butiker och affärer.

Remember Flex: Med en räntesats på 9,74 – 24,74 %, beroende på vilken slags betalningsplan man binder upp sig på, kan man gott säga att Remember Flex har en mycket flexibel kreditplan och kreditgrund, därav namnet. Man kan ha en effektiv kreditgräns på mellan 10 000 – 100 000 kronor med 0 kronor i årsavgift.

Naturligtvis finns det en hel hög andra kreditkort och banker som erbjuder kreditkortsbetalningar i Sverige, men dessa tre är några av de bästa kreditkorten i Sverige för stunden enligt våra konsumenter. Vi uppmanar dig dock att alltid kolla runt själv och välja en bank som du tycker passar dina behov och ideal! Här hittar du vår kompletta kortguide för kreditkort.

Bästa kreditkorten

Så får du dina vita skor rena igen!

Tvätta vita skorDet är inte mycket som slår känslan av att kliva utanför dörren i vårvärmen med ett par nya, fräscha och vita skor. Tyvärr är den känslan inte långvarig. Regn, lera, damm och avgaser får snabbt dina vita sneakers att inte vara speciellt vita längre. Vissa väljer att slänga dem i tvättmaskinen, andra kastar och köper nya. Att tvätta skor i tvättmaskin kan i vissa fall fungera, men det är alltid en risk att de förstörs, och att köpa nya så snart de blivit smutsiga är inte särskilt ekonomiskt. Så vad gör man då? Det har vi på Rabble tagit reda på genom att prova de tips som ges och kommit fram till följande:

Bakpulver, tvål eller tvättmedel

Börja med att rengöra skorna. Det gör du enkelt med vanlig tvål som du blandar med bakpulver och en tvättsvamp eller diskborste. Vill du vara extra noggrann och komma åt även i sprickor och veck är det smart att använda en tandborste. Det fungerar även bra att använda flytande tvättmedel för vit tvätt istället för bakpulver och tvål.

Om dina vita skor blivit gula

Ett gammalt husmorsknep som faktiskt fungerar – citron! Gör en 50/50 blandning av vatten och citron och spraya på skorna. Låt dem stå i solen under dagen och tvätta sedan av skorna med vatten.

Skosnören

En liten åtgärd som gör mycket för dina vita skor är fräscha skosnören. Prova att lägga dem i en tvättpåse och tvätta i maskinen. Är de riktigt smutsiga kan du använda klorin. Blir de inte helt rena är det en bra idé att köpa nya skosnören, det är betydligt billigare än att köpa ett par nya skor och ger dina skor ett riktigt lyft!

Illaluktande skor

Hör du till typen som har en tendens att snabbt få svettluktande skor är sneakerballs en bra investering. Det är små bollar som läggs i skorna när de inte används för att ta bort stanken och faktiskt bidra med en god doft!

Vit skokräm

Har det uppstått små sprickor i dina skor går det bra att använda en vit skokräm för att fylla i. Stryk på över hela skon och de kommer skina som nya! Dessa krämer är dessutom återfuktande och vårdande så de gör gott för skorna samtidigt som de blir snyggare.

Förebyggande

Vad många inte tänker på när det gäller tygskor och sneakers är att de är lika viktiga att impregnera som andra läder- eller mockaskor. Det skyddar mot smuts, fläckar, vatten och andra otrevligheter. Preparera skorna med en impregneringsspray innan du använder dem för första gången och gör det sedan med jämna mellanrum för att förlänga livslängden och motverka sprickor i skinnet.

Följer du dessa tips kommer du få ett par skinande, rena och vita skor utan att behöva köpa nya. Men kom ihåg att ta hand om skorna regelbundet för att hålla efter dem och därmed få ett par skor med längre livslängd!

Läs också: Vita sneakers – vårens topp 10!
Läs också: Handla billiga skor med en rabattkod från Footway

 

Köpa vita sneakers

Nike Air Force 1 / Adidas Originals Superstar / Nike Roshe One

Tid att inreda balkongen – här är våra bästa tips!

Att ha en balkong är härligt och ger de som bor i lägenhet en frihetskänsla. Att inreda balkongen praktiskt och snyggt gör det hela ännu härligare och bjuder in till många timmar i gassande sol och till sena kvällar. Så fort våren börjar knacka på dörren vill vi ge oss ut i den friska luften och vad passar då bättre än en mysig oas utanför dörren? En plats där du kan ta morgonkaffet, ett glas vin i kvällssolen eller där du kan ha en egen odling av ätbara växter som kryddor, bär och grönsaker.

Alla balkonger har olika förutsättningar, men det är möjligt att förvandla allt från franska balkonger till större varianter till riktigt trevliga platser. Vi ger dig våra bästa tips för att inreda balkongen och få till den där trivsamma miljön som syns i alla inredningsmagasin! Hos Royal Design kan du hitta allt du behöver inom balkonginredning, så spana in där när det är dags att sätta igång!

Inreda balkongen

Bild från IKEA. Vad ska man tänka på när det är dags att inreda balkongen?

Balkongmöbler

Hur stor yta du har att tillgå får vara avgörande för vilka möbler du väljer. För den lilla balkongen är den absolut smartaste uppfinningen ett hängande balkongbord! Du slipper ett bord med ben vilket sparar väldigt mycket plats, samtidigt som du får plats med tre stolar runt det. Andra alternativ är klaffmöbler som går att fälla ihop när de inte används. Kom dock ihåg att allt inte måste få plats på balkongen hela tiden. Det går lika bra att lyfta ut köksstolarna om ni är ett större sällskap ibland och det gör att balkongen inte känns fullpackad av möbler.

Växter, växter, växter

Blommor och andra grönväxter är ett måste när du ska inreda balkongen för att få den livfull. Ha gärna några större växter som små träd eller buskar som kommer upp i ögonhöjd. Du kan även använda piedestaler eller krukställ för att få upp blommorna. Det finns många smarta lösningar för blommor och växter även till mindre balkonger. Är golvytan upptagen kan du använda amplar, vägghyllor och spaljeer för att få plats med mer.

Att odla ätbara kryddor, örter och grönsaker ger en väldigt mysig känsla. Tänk att gå ut och plocka det du behöver till dagens middag – trots att du kanske bor mitt i stan! Är du riktigt sugen på odling finns det små miniväxthus att inreda balkongen med som gör att du kan komma igång med planteringen tidigt på året.

Inreda balkongen med växter

Bild från IKEA. Blommor, kryddor och andra växter höjer mysfaktorn på balkongen.

Insynsskydda balkongen

Har du grannar nära inpå eller bara vill vara lite mer privat finns det många sätt att insynsskydda balkongen på. Du kan skärma av den med en spalje eller vindskydd av exempelvis tyg, trä eller bambu. Förutom insynsskydd får du dessutom ett vindskydd som gör att du kan njuta i lä!

Balkongbelysning

Under dagtid är behovet av ljus inte särskilt stort, men vill du sitta ute under kvällarna bör du tänka över belysningen. Har du ett balkongräcke kan du använda det för att hänga upp dekorativ belysning som ljusslingor. Det finns smarta spotlights till krukor inte kräver massa montering som kan vara ett bra alternativ att lysa upp balkongen med. Även ljuslyktor och värmeljus höjer mysfaktorn rejält under kvällarna.

För er som har möjlighet att ha en grill på balkongen – var glada! Att kunna stå i kvällssolen och grilla på din nyinredda balkong är en känsla svår att slå. För grillinspiration, läs gärna våra inlägg om vad du ska tänka på när du ska köpa grill och våra tips inför sommarens grillfest.

Hur du hittar billiga paketresor på nätet

Alla vill iväg någon gång under året och alla förtjänar att få åka iväg ibland. Tänk på det ett par sekunder, man jobbar hela året ut och har endast några veckors betald semester, förtjänar man då inte att få åka iväg och njuta av lite ledighet och kanske lite sol och värme?

Det är klart man gör!

Det kan dock vara oerhört dyrt att åka utomlands, speciellt när det gäller paketresor som exempelvis charter eller weekend-resor. Därför skulle vi vilja ägna en stund åt att hjälpa dig hitta billiga paketresor. Du vet, de där gömda juvelerna under de grå stenarna? Låt oss ta en titt på hur du kan hitta billiga paketresor på nätet!

Hitta billiga paketresor

Definiera din version av “billigt”

Först och främst måste vi definiera din version av billigt i och med att det är ett sådant relativt uttryck beroende på parterna involverade och villkoren runt omkring.

Så ta en funderare:

”Vad tycker jag är billigt för en 2-veckors resa till Mallorca i Maj månad?”

När du har kommit fram till ett ungefärligt pris och smärtgräns gällande maxpriset så kan vi gå vidare med hur du analyserar marknaden för att hitta den bästa paketresan för den bästa prislappen.

Analysera marknaden

Okej, så nu när du har kommit på vad du anser vara billigt, låt oss ta en titt på hur man analyserar marknaden och vart man skall söka efter resor för att kunna hitta den billigast möjliga, som är av värde såklart.

Först och främst så måste vi se över vilken säsong ni vill åka iväg och vart destinationen är. En generell regel man brukar kunna hålla sig till är att under högsäsonger i ett land så brukar resor och paketresor vara dyrare just för att efterfrågan på resor ökar, vilket driver upp priserna.

Så det viktiga är att man jämför resor med varandra under respektive säsong och destination då det påverkar väldigt mycket. Exempelvis så kan en paketresa till Grekland i juni vara dyrare än en paketresa till Turkiet i samma månad. En weekend-resa till Berlin kan exempelvis vara billigare i september än i juli då vädret är annorlunda.

Några allmänna tips för att hitta billiga paketresor

 • Leta resor på hemsidor som samlar resor från de mest attraktiva resebolagen, vare sig det handlar om flyg+hotell eller charterresor. Några av de populäraste hemsidorna som jobbar med detta är MrJet, Travellink, Expedia, SAS, Momondo och många fler.

 • Jämför priserna mellan de olika resebolagen som reser dit ni vill åka. Om ni verkligen vill hitta billiga paketresor så använd sökfunktionen på de olika hemsidorna och gör liknande sökningar för att få upp relativt lika resor och jämför värdet och priset på dem.

 • Prata med andra människor, både de som vet någonting om paketresornas priser och de som inte är så insatta i det hela. På det här sättet så får du perspektiv både från människor som vet en del om hur billig en resa ska vara till en viss destination och de som bara har en åsikt om vad en billig resa är för dem.

Dags att köpa grill? Rabble vet vilken du ska välja!

Våren och sommaren närmar sig och så även grillsäsongen! Doften av grillat kött sprider sig runt om på stadens gator och suget efter att dra på sig förklädet och ställa sig framför grillen ökar. Men vilken grill ska du egentligen välja? Vi på Rabble guidar dig genom djungeln av grillar för att reda ut hur du ska tänka när du ska köpa grill!

Det finns en mängd olika grillar i olika modeller och prisklasser. De vanligaste är gasolgrill, kolgrill och elgrill. De finns alla i sin tur i varierande utformning från flertalet leverantörer. De har olika grillegenskaper vilket gör att du kan välja sort utifrån vilket resultat du vill åt. När det blivit dags att köpa grill rekommenderar vi att du kollar in om vi har någon aktuell rabattkod från Tretti som kan ge dig billigare grillar.

Köpa grill

Doften av grillat är starkt förknippat med sommaren. Men vilken grill bör du egentligen välja?

Gasolgrill

En gasolgrill går snabbt att värma upp till rätt temperatur och det är lätt att reglera värmen. Du behöver inte grillkol eller tändvätska vilket gör att aska och onödigt os undgås. Du går dock miste om den karakteristiska grilldoften som en kolgrill kan ge och som är så starkt förknippad med hela grillupplevelsen. Trots att maten inte grillas över grillkol eller briketter går det ändå att få till en rökig smak som liknar mat grillad på kolgrill. En gasolgrill är vanligtvis dyrare än både kolgrillar och elgrillar, men det har du igen senare. Att slippa köpa kol och tändvätska kommer bespara dig flera turer till affären och pengar som du kan lägga på annat. Gasol går ofta att hitta relativt billigt och det räcker länge.

Kolgrill

Många förknippar ofta denna typ av grill med den där riktiga känslan och doften som för många spelar en lika viktig roll som grillresultatet. Mat som grillas på en kolgrill får den där typiska grillsmaken som så gärna vill uppnås. En kolgrill tar dock längre tid att få varm än en gasolgrill och det är en större utmaning.

Det finns flera varianter av kolgrillar, både med och utan lock. För grillar utan lock passar kol bäst medan du med fördel kan använda bricketter när du grillar med lock. En grill med lock, en klotgrill, fungerar på liknande sätt som en ugn. När locket är på fördelas värmen jämnt inne i grillen vilket gör att större köttbitar går snabbare att grilla och får ett jämnt resultat.

Vill du göra gott för miljön när du grillar på en kolgrill rekommenderar vi att du använder en miljömärkt eltändare, tändpapper gjorda av stearin istället för paraffin alternativt en braständare av trä. För dig som ändå vill använda tändvätska finns det sorter med etanol som har mindre klimatpåverkan än vanlig tändvätska.

Elgrill

Bor du i en lägenhet med balkong där varken gasol- eller kolgrillar är tillåtna är elgrillen räddningen! Den går precis som gasolgrillen snabbt att få varm och är enkel att använda. Den går dessutom att använda inomhus när vädret inte tillåter grillning utomhus då den inte osar speciellt. Det du däremot inte får med en elgrill är den där riktiga grillsmaken. Men för dig som värdesätter känslan och friheten av att kunna grilla, men inte tillåts ha en gasol- eller kolgrill, är den ändå ett utmärkt alternativ.

Vilken sort ska du då välja när du ska köpa grill?

Vilken grill du slutligen ska välja är beroende av din boendesituation, hur lång tid du vill lägga på grillningen och vilket resultat du vill uppnå. För dig som har gott om tid och gärna vill åt doften och den karakteristiska grillsmaken rekommenderar vi en kolgrill, men du som värdesätter snabbhet och smidighet med ett gott grillresultat bör välja en gasolgrill. Elgrillen rekommenderar vi främst till dig som inte har möjlighet att använda en kol- eller gasolgrill.

Nu hoppas vi att du vet vilken sort du ska välja nästa gång det är dags att köpa grill och att du kommer bli nöjd med ditt nya inköp. Sätt igång grillen, duka bordet och bjud in vänner och familj! Vill du ha tips inför sommarens grillfester kan du spana in vårt inlägg Tips inför sommarens grillfest.

Köpa grill

Bluegaz Gasolgrill Z-1 / Landmann Grill Chef 57cm / Severin elgrill på benstativ

Lär dig sminka ögonen – vi guidar dig till en lyckad sotning

En snygg sotning kan ge de allra flesta outfits ett lyft och förhöjer festlooken rejält. Men att sminka ögonen upplevs av många som svårt och slutar ofta med att det ser ut som man varit i slagsmål och vaknat upp med en blåtira. Inte jättekul med andra ord. Den perfekta sminkningen är inte helt enkel att få till, men som man brukar säga, övning ger färdighet! Vi ger dig våra bästa tips för att lyckas med att sminka ögonen med framgång och få fram den där sotningen du vill ha.

Sminka ögonen

1. Börja med att applicera en svart ögonskugga över hela ögonlocket. Det är oftast enklare att lyckas med sotningen om du väljer en skugga med lite skimmer i. Den är lättare att tona ut för att få ett fint och mjukt resultat. En matt skugga är svårare att få jämn och ger ett hårdare intryck. Se till att inte gå högre än just själva locket och applicera med en ganska platt pensel.

2. Nu är det dags att tona ut den svarta skuggan. Använd en mjuk och fluffig pensel och fokusera främst på ögonlockets yttre del. Gå upp mot globlinjen och sudda ut de skarpa kanterna. En brun eller beige skugga kan hjälpa till med toningen då det passar bra ihop med det svarta och skapar ett mjukare uttryck.

3. Applicera en svart kajal under ögat i vattenlinjen för en intensivare blick.

4. Applicera en liten mängd svart skugga under den nedre fransraden med en pensel och tona ut den. Sudda tills kajalen och skuggan smälter ihop på ett snyggt sätt.

5. För en piggare och klarare blick kan du välja att applicera en guldskimrande skugga i ögonvrån och sudda ut den en bit på nedre fransraden.

6. Avsluta med lösfransar eller rikligt med mascara. Böj gärna fransarna innan du målar på mascaran för en öppnare blick. Läs gärna vårt stora mascaratest för att hitta den bästa mascaran för just dig!

VOILÁ!

Tips på paletter för att lyckas med att sminka ögonen

Sminka ögonen med paletter
Isadora Eyshadow Palette 56 Smoky Eyes / Maybelline The Nudes Palette / Sleek Makeup i-Divine Palette Au Naturel


Samtliga skuggor och många fler finns hos Fyndiq. Köp dem billigare med rabattkoder från Rabble!

Vita sneakers – vårens topp 10!

Ett av de tydligaste vårtecknen måste väl ändå vara vita sneakers? Så fort snön lämnat marken och vårsolen lyser med sina första strålar fylls gatorna av vita, lysande skor. Och det är inte utan anledning! Ett par vita sneakers passar till troligtvis alla outfits, oavsett tillfälle. Matcha med kostymen för en sportigare businesslook, till fodralklänningen för en mer avslappnad festlook eller till shortsen, kjolen eller till ett par vanliga jeans. Denna omåttligt populära sko finns i en mängd olika material och utföranden från marknadens allra flesta skotillverkare. Vi på Rabble listar vårens 10 hetaste vita sneakers!

Vita sneakers Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 Low

Nike Air Force 1 har sedan den släpptes 1982 blivit en av marknadens mest sålda sko genom tiderna. Den finns utöver low även i två andra varianter; mid och high. Den är relativt varm vilket gör att den fungerar bra även under årets lite kallare perioder. Ett riktigt måste i alla garderober!

 

Vita sneakers Adidas Originals Superstar

Adidas Originals Superstar

Här är skon som aldrig går ur tiden! Kallas ibland för “Shell Toe” och är en av världens mest älskade sneaker. Adidas Originals Superstar är alltså ett säkert kort och fungerar i alla sammanhang.

 

Vita sneakers Adidas Originals Stan Smith

Adidas Originals Stan Smith

Denna sko lanserades 1964 som den första tennisskon någonsin i skinn. Idag syns den dock mest utanför tennisplanen och har under senare år blivit en riktig modefluga!

 

Vita sneakers Nike Roshe One

Nike Roshe One

Nike Roshe One är en nyare sko som sedan lanseringen 2012 snabbt blivit en storfavorit världen över. Skon är inspirerad av meditation och står för enkelhet när den är som bäst. En stilsäker, clean sko som får liv genom sina stilrena detaljer.

 

MICHAEL Michael Kors Irving

MICHAEL Michael Kors Irving

En enkel skinnsko med snörning och rundad tå. Vad som utmärker denna sko från andra är de dekorativa guldiga detaljerna. Denna sko andas lyx!

 

Adidas Originals Superstar Foundation

Adidas Originals Superstar Foundation

En variant av den klassiska Adidas Originals Superstar. Denna har dock vita detaljer för den som önskar helvita sneakers, men med de karakteristiska ränderna kvar.

 

Vita sneakers Nike Air Max Thea

Nike Air Max Thea

Nike Air Max Thea får med sin lågt skurna profil en mer slimmad silhuett vilket passar perfekt vid tillfällen du vill vara lite mer diskret.

Vita sneakers Adidas Originals ZX Flux

Adidas Originals ZX Flux

Denna sko är baserad på klassikern ZX8000 som kom 1989. Den har dock uppdaterats till en mer slimmad och modern tappning. En luftig och skön sko som är den perfekta vardagsskon!

 

Converse Chuck Taylor All star

Converse Chuck Taylor All star

Kanske världens mest kända sneaker? Den har fått sitt namn av basketspelaren Chuck Taylor år 1923 och är än idag en av de mest sålda skomodellerna.

 

Vita sneakers Reebook Classic Princess

Reebook Classic Princess

En klassisk, oerhört prisvärd sneakers! Väldigt nätta och feminina skor som passar lika bra på jobbet, på promenaden eller en utekväll.

 


 

Samtliga skor kommer ifrån Zalando och går att få hem med snabb leverans till bra priser med en Zalando rabattkod.