Här och nu

Erbjudanden som du kan ta del av just nu. Här visas bara dem som är inom 1000 meter och som du kan nyttja just nu, dvs att stället är öppet eller att erbjudandet gäller denna tid.

Platserbjudanden

Det här är delen i appen som du besöker när du vill utforska alla erbjudanden i Sverige. Här visas automatiskt de erbjudanden i den stad du befinner dig i, men det går också att byta stad. Du kan också välja att visa en specifik kategori eller filtrera mellan närmast, populärast eller nyast.

Webberbjudanden

Webbutiker har sin egen del i appen eftersom dessa inte är bundna till en plats. Dessa erbjudanden hämtar du med fördel ut i appen samtidigt som du sitter framför din dator och handlar på nätet. Rabble ger dig en kod som du matar in på webbutikens hemsida när du slutför ett köp.

Produkter & Butiker

Här hittar du produkter i matbutiker och kiosker runt om i landet. Du hittar endast de köpställen inom din närhet och de produkter som är tillgängliga där. Du möts först av en lista av alla produkter i närheten, men du kan också välja att sortera via butiker och på så sätt se vilka produkter det finns erbjudanden på i din favoritbutik. I en butik kan du också välja att hämta ut flera erbjudanden samtidigt.

Profil

Under profil lägger du till eller byter profilbild. Bilden används av kassapersonal för att säkerställa att kupongen är unik när du hämtar ut en kupong. Du kan också koppla Rabble till ett socialt nätverk som du är med i, antingen för att använda din profilbild ifrån facebook eller för att dela med dig när du rabblar erbjudanden. Självklart delas inget erbjudande utan att du explicit valt det när du hämtar en kupong.