Start

På startsidan finner du en supersmidig översikt över erbjudanden som gäller nu, är aktuella i närheten, allt som är nytt samt över vad som är populärt på webben och i matbutiken.

I närheten

Det här är delen i appen som du besöker när du vill utforska alla erbjudanden i närheten. Här visas automatiskt de erbjudanden i den stad du befinner dig i. Du kan också filtrera mellan närmast, populärast eller nyast.

Webb

Webbutiker har sin egen del i appen eftersom dessa inte är bundna till en plats. Dessa erbjudanden hämtar du med fördel ut i appen samtidigt som du sitter framför din dator och handlar på nätet. Rabble ger dig en kod som du matar in på webbutikens hemsida när du slutför ett köp.

Profil

I profilen hittar du information som berör dig. Du kan scrolla igenom tidigare mottagna meddelanden. Klickar du på dem hamnar du på erbjudandet som de berör. Du hittar också en stor "Historik"-knapp. Bakom denna döljer sig alla dina historiska uthämtningar. I profilen lägger du också till eller byter profilbild. Bilden används av kassapersonal för att säkerställa att kupongen är unik när du hämtar ut en kupong. Du hittar också applikationen inställningar via kugghjulen i högra hörnet. Här ställer du bl a in din ålder och kön. Det är frivilligt och används för att kunna ge dig ännu bättre personifierade notiser och erbjudanden.

I matbutiken

Här hittar du produkter i matbutiker och kiosker runt om i landet. Du hittar endast de köpställen i närheten av dig och de produkter som är tillgängliga där. Du möts först av en lista av alla produkter i närheten, men du kan också välja att sortera via butiker och på så sätt se vilka produkter det finns erbjudanden på i din favoritbutik. I en butik kan du också välja att hämta ut flera erbjudanden samtidigt.