Här och nu

Erbjudanden som du kan ta del av just nu. Här visas bara dem som är inom 1000 meter och som du kan nyttja direkt vid denna specifika tidpunkt. Tidigare uthämtade kuponger syns inte heller här

I närheten

Det här är delen i appen som du besöker när du vill utforska alla erbjudanden i närheten. Här visas automatiskt de erbjudanden i den ort du befinner dig i. Passar inte listorna går det även att visa erbjudanden på en karta. Du växlar mellan kartan och listan via knappen längst ner.

Webb

Erbjudanden från webbutiker har sin egen del i appen eftersom dessa inte är bundna till en plats. Dessa erbjudanden hämtar du med fördel ut i appen samtidigt som du sitter framför din dator och handlar på nätet. Rabble ger dig en kod som du matar in på webbutikens hemsida när du slutför ett köp.

I matbutiken

Här hittar du produkter i matbutiker och kiosker runt om i landet. Du hittar endast de köpställen i närheten av dig och de produkter som är tillgängliga där. Du möts först av en lista av alla produkter i närheten, men du kan också välja att sortera via butiker och på så sätt se vilka produkter det finns erbjudanden på i din favoritbutik. I en butik kan du också välja att hämta ut flera erbjudanden samtidigt.